Exklusivt via bilhandlare

Vi på Svensk Bilhandelsförsäkring har i nära samarbete med välrenommerade bilhandlare i Sverige skapat några av marknadens bästa begagnatförsäkringar. Vi erbjuder dig som bilhandlare ett koncept som skapar ett starkt mervärde för dig och dina kunder.

Begagnatförsäkring

Gör bilaffären tryggare för dig och dina kunder tillsammans med oss. Våra begagnatförsäkringar är några av marknadens mest omfattande och innehåller en rad fördelar. Vill du veta mer? Kontakta oss redan idag så berättar vi mer.

sektions delare

Nyhet!

Förutom några av marknadens mest omfattande begagnatförsäkringar erbjuder vi nu även självriskförsäkring för bil. En försäkring som skapar ekonomisk trygghet för era kunder och ett starkt mervärde för dig som bilhandlare.

Vår självriskförsäkring gäller för bilar som privatpersoner köper eller leasar.

Kontakta en av våra regionchefer så berättar vi mer!

Hos oss är du i trygga händer

Vi samarbetar med ett av Nordens största försäkringsbolag, Tryg Forsikring, så ni är i trygga händer om en skada skulle inträffa. Vår uppgift är att erbjuda er ett av marknadens mest omfattande försäkringsskydd. Vi arbetar alltid med högsta prioritet för att tillse snabb och professionell skadehantering.

Svensk Bilhandelsförsäkring är registrerad hos Bolagsverket som anknuten försäkringsförmedlare till Tryg Forsikring (Tryg) för förmedling av Trygs försäkringsprodukter.

Vi finns lokalt nära er

På Svensk Bilhandelsförsäkring arbetar personer som är handplockade för sin gedigna försäkringskompetens inom bilhandlarkanalen. Med över 20 års erfarenhet inom marknaden arbetar vi med samma motto – digitalisering, enkelhet och trygghet för våra kunder! Vi arbetar i nära samarbete med bilhandlare runt om i hela Sverige med erfarna säljare för respektive region. För oss är relation och närvaro en grundläggande faktor för ett framgångsrikt partnerskap.

Kontakta en av våra regionchefer så berättar vi mer!

sektions delare