Med trygghet för era kunder

Vi vet hur viktigt det är för dig att erbjuda era kunder attraktiva och starka mervärden. Därför har vi utvecklat ett exklusivt koncept för dig som bilhandlare. Vår bilförsäkring är framtagen i samarbete med välrenommerade bilhandlare i hela Sverige som säljer de flesta bilmärken och modeller på den svenska marknaden.

Skadeanmälan

Här anmäler du skada på bilen. Observera att skadeanmälan ska göras digitalt via länk nedan och att det krävs en verkstadskalkyl innan skadeanmälan kan upprättas. Vid en skada ska du i första hand vända dig till bilhandlaren där du köpte din bil, förutsatt att de har egen verkstad. Om bilhandlaren saknar egen verkstad ska du vända dig till Mekonomen, Meca eller Autoexperten.

Gör en skadeanmälan här

Tips! I samband med att du gör en skadeanmälan är det viktigt att du har tillgång till information om fordonet såsom datum samt mätarställning vid senaste service mm.

Har du frågor?
Har du frågor kring våra försäkringar eller kring skadeanmälan är du som bilhandlare alltid varmt välkommen att kontakta oss på 042-124 324