Om oss

Svensk Bilhandelsförsäkring är en del av Assistansbolaget som är en av Nordens största koncerner inom vägassistansförsäkring. Hos oss arbetar personer som är handplockade för sin gedigna försäkringskompetens inom bilhandlarkanalen. Med över 20 års erfarenhet inom marknaden arbetar vi med samma motto – digitalisering, enkelhet och trygghet för våra kunder!

Exklusivt via din bilhandlare

Genom lång erfarenhet, djup kunskap och kompetenta medarbetare erbjuder Svensk Bilhandelsförsäkring några av marknadens mest omfattande begagnatförsäkringar. Försäkringarna är framtagna i samarbete med välrenommerade bilhandlare i hela Sverige som säljer de flesta bilmärken och modeller på den svenska marknaden.

sektions delare

Hos oss är du i trygga händer

Vi samarbetar med ett av Nordens största försäkringsbolag, Tryg Forsikring, så du är i trygga händer om en skada skulle inträffa. Vår uppgift är att erbjuda dig ett av marknadens mest omfattande försäkringsskydd. Vi arbetar alltid med högsta prioritet för att tillse snabb och professionell skadehantering.

Svensk Bilhandelsförsäkring är registrerad hos Bolagsverket som anknuten försäkringsförmedlare till Tryg Forsikring (Tryg) för förmedling av Trygs försäkringsprodukter.

sektions delare